dimarts, 23 de juliol del 2013

Els potes han arribat al camp i han dedicat el dia a conéixer la resta de branques del campament, fent jocs conjunts. Avui la Clara feia 7 anys, li han cantat l'aniversari feliç, li han posat una corona els caps i ha bufat les espelmes; ella ha regalat un gelat a tothom qui n'ha volgut després de sopar.

Els LL/D han fet un joc d'orientació, han pintat samarretes i pedres i s'han preparat la motxilla per demà, que van d'excursió a Alins.

A esparvers ha arribat l'Albert, que farà les pràctiques de monitor a la branca. Han fet jocs de coneixença amb ell. Quan han arribat els potes els han ajudat a portar les motxilles. A la tarda han ajudat a muntar tendes i han pintat samarretes amb LL/D.

RiNG han arribat al camp a l'hora de dinar després de caminar uns 10km des de Rivera de Cardós i passant per Tírvia. A la tarda han plantat tendes i no han tingut temps de fer gran cosa més.
A la nit hem fet vetllada tots junts.

Pel que fa a la cuina, aquests dies el menjar agrada molt, però avui és quan ha arribat el gran gruix de gent, i amb 60 boques per alimentar a veure com s'espavilen demà ;-) Avui ha arribat el Xavi de cuiner també.

Els potes i els RiNG es coneixen

Els potes i els RiNG es coneixen

Felicitats Clara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada