divendres, 25 de juliol del 2014

Engeguem motors al campament de Queralbs!

Avui ben d'hora les branques de Llops i Daines, Esparvers i  Ràngers i Noies Guia han pujat a l'autocar direcció a Queralbs per començar uns campaments que duraran fins el proper diumenge 3 d'agost. A l'arribar s'han trobat el camp amb tota la infraestructura muntada gràcies als 6 caps que des del dimecres són al camp per deixar-ho tot a punt abans de l'arribada dels joves.



Els llops, després d'un viatge molt tranquil han arribat al camp i han muntat les tendes. Tot i que ha sigut un pèl complicat, estan ben dretes i fermes! Han fet la presentació de l'eix que seguiran durant tots els campaments i després han fet jocs conjunts amb els esparvers. S'ho estan passant molt i molt bé!



Pels esparvers ha sigut un dia emocionant i ple de novetats. Un cop han marxat els Ràngers i Noies Guia de ruta han muntat les tendes. Després de parlar sobre el funcionament del campament i les normes ha fet els jocs amb els Llops. Abans de començar el joc de nit han tingut el privilegi de veure el castell de focs de la festa major de Queralbs!



Pel que fa als Ràngers i Noies Guia, s'hi han esta ben poca estona al camp ja que quan han arribat de seguida han marxat cap a Queralbs. Allà han carregat les maletes al tren cremallera que han pujat fins a Núria amb el Jordi Boquet. Els nois i noies, juntament amb els seus caps, han pujat fins a Núria caminant un total de més de 8 km. Un cop a dalt se n'han adonat que s'havien descuidat l'olla al camp, però no passa res perquè ho han solucionat amb un canvi de menú! Demà faran ascensió al Puigmal  (2.908m) i tornaran al Santuari de Núria, on estan acampats.

Això només ha fet que començar! Seguirem informant!

Equip de caps


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada