dimecres, 13 de maig del 2015

SORTIDA D'AGRUPAMENT - 9 I 10 DE MAIG




Els minairons s'havien escapat del canut del vell savi i els infants i joves del nostre agrupament van fer tot el què va ser necessari i més per tornar-los a reunir. 
Desprès d'un matí i part de la tarda de dissabte ple de jocs i gimcanes pels patis i jardins de la casa de colònies, tot aprofitant el bon temps. Cada grup va fer un llistat de tasques que encarregarien als minairons per aconseguir un món millor.




Al vespre, i desprès de fer un taller tocava sopar. Desprès de l'àpat cadascú va agafar el seu lot, només quedava una activitat perquè cada grup obtingues més minairons. Desprès de còrrer i saltar tots els minairons es trobaven als canuts de cada grup. Ho havien aconseguit!!





Va tornar a aparèixer el savi ja que amb els crits dels minairons “que farem? que direm?...” no podia pas dormir. Els nens i nenes li van explicar quines tasques encarregaven als minairons que havien obtingut. Però i si els ajuntem tots? Podran fer més coses ajudant-se els uns amb els altres! – va dir el savi.




Així ho van fer, van ajuntar els minairons en un sol canut i els van deixar lliures per tal de que fessin totes les tasques que els havien encarregat.


Els nens/es van encarregar-ne moltes. Cal millorar molts aspectes del món actual!! Els minairons necessitaran la nostra ajuda per aconseguir-ho!

Va ser una excursió magnífica!
Ara... comença el compte enrere pel cau al carrer!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada