dilluns, 3 de gener del 2011

Sortida d'Agrupament a la Neu

El cap de setmana del 18 i 19 de desembre de 2010 vam realitzar la tradicional sortida a la neu amb tot l’Agrupament. Tot i que no vam trobar neu vam fer moltes activitats que no oblidarem!

A continuació us deixem unes quantes fotografies de la sortida i un fantàstic LipDub que entre tots vam gravar i que no us deixarà indiferents (com a conseqüència de les limitacions del blog la qualitat del vídeo no és massa bona, però si ho demaneu podem buscar la manera de fer-vos-el arribar amb millors condicions).








LipDub de l'AEiG Coll de les Savines amb la cançó de l'Estaca:




6 comentaris:

  1. Molt bona iniciativa!!!!. Als pares ens encanta veure fotos de les sortides. En realitt el que ens agradaria és veure-us per un forat, però ens hem de contentar amb les fotos.

    ResponElimina
  2. Un agraïment a la Comissió de Fotografia per fer possible a questa idea/projecte. Només puc dir una cosa: Està molt bé, està molt bé, està molt bé, tsss, tsss,...

    Va quedat bé la foto dels goments, no?

    Salut i endevant amb la Comissió!

    ResponElimina
  3. Des de la llunyania una gran felicitació pel lip dub, que heu realitzat durant la sortida de la neu ja que us ha quedat super chivo!.
    També aprofito per dir que aquest blog es una passada.
    Espero veure com pengeu moltes fotos i coses interessants per estar ben informat.
    Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  4. Felicitats, per aquesta iniciativa, ens ha agradat molt el lipud, esuna passada, heu pensat a enviarloen algun concurs? o potser a l'APM de tv3, segur que el premi sera x vosaltres.

    ResponElimina
  5. Venint de la notícia al blog dels Carranquers, només us puc dir, moltes felicitats, pel blog, pel lipud i pel Carnestoltes, La Flama està viva...

    ResponElimina
  6. Estú; estò; estí; estè; es-tà-molt-bé!!!!
    està; estè; estí; estò; es-tu-pen-do!!!!

    Enhorabona!!!!

    ResponElimina