dijous, 29 de març del 2012

Plantada d'arbres

El passat dissabte 24 de març l’Agrupament Coll de les Savines va organitzar una plantada d’arbres a la Font de Fiol i a la Peixera de Cervera. Hi van participar una cinquantena de nens i nenes i va constituir el primer acte de la celebració del 40è aniversari d’aquesta entitat.


A les 12h. del migdia ens vam trobar tots a la Plaça Santa Anna i des d’allà vam anar caminant fins a la Font de Fiol. Durant el matí i part de la tarda els nens i nenes de diferents edats i els caps vam plantar una dotzena de xops blancs, 8 a la vora del riu a la Font de Fiol, i 4 a la Peixera. A l’acabar la plantada d’arbre, vam fer diverses activitats i es va repartir coca amb xocolata per tots els participants. Es pot veure la placa commemorativa de l’acte a la Font de Fiol.
Pels vols de Sant Jordi, l’Agrupament pretén organitzar també una exposició fotogràfica que il·lustri aquest 40 anys d’història. A més a més, pel 5 de maig es prepara una gimcana infantil durant la tarda i un sopar i vetllada popular al vespre, per tal d’aplegar totes aquelles persones que en algun moment hagin estat vinculades a l’Agrupament i vulguin celebrar-ne el seu aniversari.
Per últim, està previst també pujar un cim conjuntament amb el Centre Excursionista de Cervera a principis de juny.
Des de la nostra entitat volem demanar que totes aquelles persones que vulguin i tinguin fotografies d’anys anteriors de l’Agrupament ens les enviïn a l’adreça:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada