dimecres, 20 de juny del 2012

Taps i festa de final de curs


Aquest dissabte vam tancar el curs al cau amb una gimcana que ens volia recordar alguns dels valors que promovem, com el servei, la cooperació, l'amistat i l'educació, i també activitats que fem al cau, com poden ser les de lleure, la travessa, etc.

A més a més, durant aquest cau la branca de pioners i caravel·les van donar per acabada la recollida de taps a favor de la iniciativa "EnTapOna't" que van iniciar fa uns mesos i que va implicar totes les branques, caps i famílies de l'Agrupament.


Des de la branca de pioners i caravel·les de l’Agrupament Escolta i Guia “Coll de les Savines”, aquest últim mig any hem dut a terme, entre altres, un projecte solidari per ajudar a una noia d’Igualada de 13 anys que és diu Ona i que degut a una discapacitat psicomotora severa  necessita una cadira de rodes ortopèdica. La família de l’Ona, per ajudar a pagar aquesta cadira, ha engegat una campanya de recollida de taps titulada sota el joc de paraules “EnTapOna’t” en la que han participat tot tipus de col·lectius i també persones de forma individual, de tot Catalunya. L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir unes 20 tones de taps per després vendre’ls a una empresa del  Baix Llobregat, que els fon i els reutilitza.

Com a branca, ens hi hem implicat tots per organitzar-nos i fer-ho  extensiu a la resta de branques de l’Agrupament, així com també  hem aconseguit  fer partícips a familiars, col·legis i coneguts. Així que volem  agrair a totes les persones i entitats que d’alguna manera o altra han ajudat a fer més gran aquest projecte.

Per últim, dir que aquesta setmana passada la família va donar per acabada la recollida de taps, a falta de recollir alguns indrets, com és el nostre cas. Nosaltres per tant també ho donem per finalitzat fent entrega a la família de 140kg de taps, aproximadament.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada