dissabte, 23 de febrer del 2013

FEM SERVEI!


Un dels actes organitzats per celebrar el 40è aniversari de la Demarcació Nord-Occidental és el FEM SERVEI. Es tracta de fer el mateix servei tots els escoltes de la demarcació, cadascú al seu poble, el mateix dia. El servei escollit és el de fer una recollida de deixalles al poble després de treballar al cau aquest tema. 

L'activitat serà el 2 de març. Ens trobarem a les 10h del matí a la plaça Santa Anna i des d'allà les branques petites aniran al Mas Duran i la Torre del Moro i, les grans, a Fiol. Recollirem les deixalles, pel qual cal que tothom porti roba vella i guants (no de làtex! Tipus de cuina o de treball, que són més gruixuts i, per tant, més segurs), i cap allà a la una es pujarà a la plaça Santa Anna una altra vegada per acabar l'acte separant les deixalles i pesant-les. Calculem que acabarem sobre les dues del migdia.

Volem remarcar que aquell dia no hi haurà cau de 17 a 19h i, sobretot, que aquesta activitat és OBERTA A TOTHOM, així que esperem que en feu difusió i que participeu tots amb nosaltres (pares, mares, germans, avis, tiets, amics, veïns, excaps...) Us hi esperem!

Us deixem aquí l'enllaç del vídeo que han fet des de Demarcació per promocionar l'acte: http://www.youtube.com/watch?v=sAQUasuzgRU

Ah! Ja podeu trobar a l'apartat "El curs en imatges" les fotos de Carnestoltes i també de la sortida dels Potes a Mollerussa el cap de setmana passat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada