dissabte, 4 de maig del 2013

Sortida d'Agrupament

El cap de setmana del 27 i 28 d'abril vam fer la Sortida d'Agrupament, al Molí de la Roda (St. Martí de Sesgueioles).

Tot i que enguany la vam fer més tard de l'habitual, ja que feia força anys que anàvem buscant neu però mai en trobàvem. Així doncs, vam escollir un cap de setmana més cap a la primavera i que ens anava bé a la majoria de caps. Tot i ser més tard, el temps ens va jugar una mala passada i una mica més i ens neva i tot!

Al matí vam haver de marxar amb cotxes particulars, ja que estava planificada una caminada des de l'estació de tren fins a la casa. Tot i això, a mesura que avançava el dia es va anar aclarint i a la tarda vam poder fer la gimcana per fora de la casa.

Durant aquesta sortida vam rebre moltes visites. Primer de tot ens va aparèixer un presentador que venia des de l'any 2050 i que ens va explicar que al futur la gent ha destruït tan la naturalesa que gairebé no poden viure, així que venia a veure'ns perquè ens conscienciéssim de la necessitat de reciclar i respectar la naturalesa. Vam fer una gimcana del reciclatge, en la qual vam fer música amb ampolles de vidre, vam jugar a bàsquet amb llaunes i fins i tot vam construir un robot amb material reciclat.

Al vespre, tots junts, vam dibuixar i pintar les opcions del cau (persona, país i valors) en uns panells que tenien uns forats per posar la cara i vam comprovar que al cau, tenim grans artistes! El diumenge, com que no vam poder fer jocs d'exterior amb els pares/mares perquè tornava a ploure, ens vam fer fotos als panells, nens/es, pares/mares i caps.


Dissabte a la nit vam tornar a tenir visita, uns enviats especials de la Xina, Japó, Kènia i França, a qui vam haver de convèncer perquè reciclessin i no contaminessin als seus països a través d'una sèrie de jocs i danses.


Tot i que el temps no va ser el millor, tots ens ho vam passar molt bé a la sortida, i sobretot, vam aprendre que és necessari reciclar perquè el món sobrevisqui molts més anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada