dilluns, 28 d’abril del 2014 EL 3 DE MAIG MILLOREM EL PARC MAS DURAN ENTRE TOTS!

 


Des de l'AEiG Coll de les Savines aquest any estem duent a terme el projecte anomenat "cuida el teu entorn!". Des del primer dia d'aquest curs hem realitzat activitats amb l'objectiu de conscienciar als infants i joves sobre la necessitat de tenir cura i respectar el nostre entorn.
Molts de vosaltres sabeu que la nostra activitat es desenvolupa des de fa 19 anys al Parc Mas Duran. En tot aquest temps, aquest espai municipal ha viscut diverses etapes, i sembla que ara torna a ser un parc pels ciutadans de Cervera. No obstant això, hem decidit impulsar una jornada de manteniment del Parc amb l'objectiu de suplir les deficiències més greus que hem detectat i d'aquesta manera pretenem fer-lo un espai més agradable i, sobretot, més segur. Per aconseguir-ho, però, necessitem la vostra col•laboració i per això us convidem a prendre part a la jornada de manteniment del parc que tindrà lloc el dia 3 de maig a partir de les 10 del matí.

Necessitem gent que pugui aportar el seu gra d'arena ja sigui pintant, soldant o simplement arrencant les males herbes. Hi ha lloc per tothom, i si pots portar eines que puguin resultar útils, millor! Tothom hi és benvingut.

Envieu-nos un correu electrònic a colldelessavines@gmail.com per confirmar la vostra assistència i si teniu qualsevol dubte o suggeriment sobre alguna actuació que cregueu necessària, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Deixem el món millor del que l'hem trobat!

Durant aquesta setmana publicarem més informació al nostre blog http://agrupamentcolldelessavines.blogspot.com.es/

Ajudeu-nos a fer-ne difusió!


1 comentari:

  1. Per tots els qui vulgueu venir, quedem dissabte a les 10:00 del matí. Porteu dinar, roba per embrutar, guants de treball i moltes ganes de deixar el món millor del que l'hem trobat!

    ResponElimina