dissabte, 12 de juliol de 2014


DIA 10, 11 I 12 DE JULIOL


El dijous dia 10 de juliol els Pioners i Caravel·les es van passar el dia a Campdevànol. La idea inicial era fer una ruta amb bicicleta però encara estaven xafats de l'ascens al Puigmal.  
Així doncs es va substituir la ruta amb bicicleta per una capbussada al riu, en uns gorgs molt bonics que hi havia allà a prop. 
Desprès de dinar van passar la tarda a la piscina. Desprès dutxa, preparar sopar, algunes activitats i a dormir!!El divendres dia 11 els PiC's van sortir de Ripoll per dirigir-se cap a Banyoles. A l'hora de dinar ja hi eren! A la tarda piscina, dutxa i sopar. 
Desprès de sopar al càmping van fer algunes activitats i van preparar la ruta del dia següent; Banyoles-Figueres.Avui dia 12 de juliol els pioners s'han llevat aviat aviat i han marxat en direcció Figueres. Han decidit però només anar fins a Navata, a uns 24km de Banyoles i la resta de tram fer-la amb autobús.

Durant el trajecte, Banyoles-Navata s'han perdut una mica, han hagut de creuar el riu a l'estil supervivientes per enllaçar amb el camí bo que els duia fins a Navata.


Desprès de més de 6 hores i mitjà caminant han arribat a Navata. Allà han agafat l'autobús i cap al cau de Figueres. 


2 comentaris:

  1. Aviat a la platja!!!! I pugen les temperatures, diuen....
    Disfruteu molt i no us feu mal, com deia la meva iaia.

    ResponElimina
  2. Aquesta travessa fa molt bona pinta!!! A seguir fent quilometres, gaudint dels paisatges i de la companyia!
    Sempre apunt!

    ResponElimina