dimecres, 24 de desembre del 2014

SORTIDA D'ESPARVERS


El passat cap de setmana 20 i 21 de desembre, els esparvers van fer la primera sortida de branca del curs a Calaf, on es van quedar a dormir al cau de l'AEiG Alexandre de Riquer. Tot i que el temps no acompanyava massa (fred i boira) els esparvers i els caps van gaudir molt del cap de setmana plegats!

Van anar fins a Calaf en tren, on van arribar-hi ben d'hora. Un cop van trobar i deixar les coses al cau, primer van anar al centre a comprar el berenar, el sopar i l'esmorzar del dia següent. Tot seguit i aprofitant que hi havia mercat, els nois i noies van fer una descoberta d'allò més entretinguda, parlant amb els habitants que es trobaven, gràcies als quals van conèixer més i millor el poble. 
Després de dinar, els esparvers van tenir una estona lliure, durant la qual van poder jugar al seu aire, però també van ballar i van preparar una targeta d'aniversari pel Biel, ja que aquell dia feia anys! I no només era un cap de setmana especial pel Biel, sinó que també ho va ser per la Xènia, ja que diumenge també es feia gran!!


Per la tarda, en dos equips, els caps van muntar-los una gimcana per Calaf als esparvers, en la qual van trobar pistes sobre què aniria el joc de nit.


Després de berenar, van quedar-se al cau a fer un taller molt nadalenc. Mentre s'acabava de preparar el sopar, i després de recollir la sala, es van animar a cantar nadales. 


El joc de nit escollit va ser el Cluedo. Se'ls va presentar una història i uns personatges i a través de diverses proves, van anar descartant qui havia estat l'assassí d'en Quim. 
I just abans d'anar a dormir, els esparvers van escriure una carta, que començava així: 
'Estimats reis mags d'orient,
aquest any no us vull demanar res material sinó moltes altres coses.
Vull que...'Al matí, després d'esmorzar, fer les motxilles i netejar el cau, vam fer un escrit per donar les gràcies al cau de Calaf, vam fer una revisió de la sortida i la penyora del joc de la pastanaga que va durar tota la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada