dilluns, 20 d’abril del 2015

Les Garbes de Trucs a Arbeca

Els Trucs de la demarcació ens vam trobar a Arbeca. Tot el cap de setmana va estar ple de rialles i anècdotes, de treballs i dinàmiques, per intentar fer un debat àgil sobre QUÈ ÉS TRUCS. 

Cada agrupament encara aquesta branca de diferents formes i durant el cap de setmana vam intentar veure'n les diferències. Al matí vam començar amb uns balls per presentar-nos davant els trucs i els animadors dels altres caus. 
A la tarda vam fer descobertes i debats. Una de les ponències va ser conduida per l'entitat cerverina La Segarrenca, a qui agraïm la seva assistència i la seva dinàmica. També vam fer un taller d'educació emocional, on fèiem un descoberta sobre nosaltres mateixos: qui sóc, com sóc, què vull, què no vull... 

                                    

Durant la nit vam fer un teatre basat en la improvització on van sortir situacions esbojarrades. Diumenge al matí vam dedicar-lo a netejar el local que el Cau d'Arbeca ens havia aconseguit, i a fer una última dinàmica sobre la darrera etapa en la branca de trucs. 

Agraïr tota l'ajuda que vam rebre del cau i de les mares i pares d'Arbeca. I a tots els animadors que van permetre que tots junts gaudíssim d'aquest cap de setmana!

Aquí us deixem aquest castell colossal 
que vam fer tots els Trucs conjuntament. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada