dilluns, 13 d’abril del 2015

GARBES PiC's 2015 - MOLLERUSSA




Els Pioners i Caravel·les de tota la nostra Demarcació s’han trobat a Mollerussa aquest cap de setmana. Allà han assistit a la FIRA PICXXXTATE TV. Va ser una fira multitudinària amb 207 assistents entre PiC’s i caps!




Els Pic’s es van dividir en 16 grups (canals). Desprès de la macro descoberta del matí van fer una súper gimcana. Les proves de les quals eren diferents programes televisius modificats per l’ocasió. A través d’aquestes proves obtenien punts per tal de poder crear el seu propi canal televisiu. Ells/es decidien quin era l’enfoc que hi donaven; com volien que fos el seu canal, aquí anava dirigit i que volien obtenir dels espectadors.





Al matí, i desprès d’una magnífica nit amb cantant per amenitzar-la i “disco mobil”, van continuar les activitats de la fira fins que va tenir lloc la gran subhasta de canals. Cada grup va poder apostar pels canals televisius que creia més adients. Per acabar, vam fer un debat per tal d’entendre i compartir el perquè de la tria i la realitat televisiva actual.







Ha estat un cap de setmana magnífic i molt intens! #garbes2015 #soc de cau #nordocc


Aquí us deixem amb algunes fotos de la trobada, pròximament l’Equip Disseny de la nostra Demarcació ens facilitarà tota la resta d’imatges.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada