dimecres, 8 d’abril del 2015

QUE HEM FET ELS CAPS AQUESTA SETMANA SANTA?



Els dies 27, 28 i 29 de març els caps vam anar d’Assemblea a Valldarques. Allà vam revisar el segon trimestre; tant a nivell de branques com d’activitats conjuntes (cau amb la Creu Roja, cau sobre la igualtat de gènere) i vam preparar a partir de la feina realitzada per les comissions la sortida d’agrupament, el cau al carrer...








Alhora vam poder disfrutar de les magnífiques vistes de Valldarques tot fent dinàmiques de reflexió, dinàmiques sobre com començar a construir el nostre PEA (Projecte Educatiu d’Agrupament) i un llarg etc.






AGAFEM AMB MOLTA FORÇA I IL·LUSIÓ AQUEST TERCER TRIMESTE!! I ESPEREM QUE TOTS VOSALTRES (INFANTS, JOVES I FAMILIES) NO US EN PERDEU NI UNA!!!







I les trobades no s’acaben aquí! Considerem que els caps més enllà de les branques o de l’Agrupament hem de fer pinya i aquest passat dissabte dia 4 ens vam trobar per fer un soparet. Abans però vam fer jocs com el mocador, el cementiri, esparvers veniu... per les diferents places de Cervera i vam acabar el sopar amb un concurs d’embarbussaments. Perquè tots hem estat nens i no volem deixar de ser-ho!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada