dilluns, 22 de juliol del 2013

Els LL/D estan estupendos. Al matí han fet xanques i una guerra d'aigua. A la tarda han fet de vidriers i els han quedat uns vitralls increïbles. A la nit, tot mirant les estrelles, han fet una activitat de risoteràpia... quin fart de riure!!! :-)  Els nens/es es porten molt bé i fan pinya. Tenen ganes de que arrivi ja la resta de l'agrupament!

Esparvers han creat un escut i un lema. Després s'han dutxat, que ja tocava! (el termo de la dutxa s'ha espatllat i l'aigua estava glaçada, jajaja). Per dinar hi han hagut unes llenties amb "xoríç i beicon" espectaculars!!! A la tarda han fet jocs de cooperació i després han anat al menjador perquè ha començat a caure quatre gotes. Per sort avui la tempesta no ha arribat. Després de sopar han fet un joc de nit que no havien fet mai, ni caps ni nens/es: el rescat. S'hi han estat fins ben tard!

RiNG han anat del càmping de Lladorre fins a Ribera de Cardós, a un altre càmping (perquè els caps van canviar la ruta). Han fet un tros d'una ruta de ponts medievals. Era molt planet.

Ningú sap com, la tempesta va esquivar el campament!

El Manel està content perquè les olles queden ben netes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada