diumenge, 21 de juliol del 2013

Resum del dia d'ahir (dissabte): passat per aigua.

Els llops van treballar els raiers, un ofici tradicional de la zona. Van construir els seus mini raiers per fer una cursa pel riu. A la tarda la pluja els va fer una mica la guitza, i van fer un llapisser al menjador.A la nit el doctor Love va ser tot un èxit!

Esparvers després del bon dia van fer jocs de cucanya i a continuació jocs d'aigua. Abans de dinar van trossejar diaris per fer després paper reciclat tenyit de blau. Just al moment que acabaven, es va posar a ploure i els caps i el Manel (un dels cuiners) van fer canals per drenar l'aigua estancada del camp. Els nens/es mentrestant estaven al menjador i a la tenda. Com que pràcticament no va parar de ploure i tots estaven molt cansats van decidir, excepcionalment, dinar tots junts a la cuina per jugar després al dr. Love.

Els ràngers i noies guia tenien previst un dia de descans de la ruta ahir, i només havien d'anar a fer una excursioneta pel voltant, però al final es van haver de quedar al càmping de Lladorre i fer altres activitats. A part d'aquest dia informen que han de canviar la ruta, ja que fa molt mal temps i els caps no veuen gens clar poder fer el que tenien previst amb tempesta. Al final aniran avui a Ribera de Cardós i demà fins al camp. 

Canals al voltant de les tendes

Com baixava l'aigua!

Sopant a la cuina

RiNG de ruta

El millor cuiner dels RiNG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada