dilluns, 29 de juny del 2015

ELS CAMPAMENTS JA SÓN AQUÍ!!

















Aquest cap de setmana els caps hem anat d'Assemblea! 

Hem tancat el tercer trimestre tot revisant cadascuna de les branques i les seves activitats i també la festa de final de curs del passat cap de setmana (20 de juny). 


El punt fort de l'Assemblea però van ser ELS CAMPAMENTS I TRAVESSES. Aquestes activitats estan a punt d'arribar i cal començar a engegar motors perquè tot surti rodó! I que millor que visitant el camp de campaments; pensar com distribuirem les tendes, preparar activitats conjuntes, compartir el menú de cada dia, pensar tot el material que cal agadar o comprar...i un llarg etcètera de tot un cap de setmana!




Serà una experiència meravellosa i els caps en tenim moltíssimes ganes però sense els vostres fills/es no serà possible!!

Recordeu que teniu fins el dia 4 de juliol per apuntar-vos, just el mateix dia de la reunió informaticva de campaments! Us hi esperem!




(Si teniu qualsevol dubte o pregunta al respecte envieu un correu a l'Agrupament colldelessavines@gmail.com. Us respondrem tot el que faci falta per tal de que s'esvaeixin els dubtes per venir de campaments!)






1 comentari: