diumenge, 21 de juny del 2015

RAID CERVERA-GRANYANELLA-GRANYENA dels RiNG's

 El dissabte passat, 13 de juny, els RiNG’s van fer RAID en el qual havien de desenvolupar els seus dots per l’orientació i el guiatge sense la presencia dels CAPS.
La ruta que havien de seguir estava en format de cursa d’orientació, havien de seguir un mapa en el qual només se’ls marcava els encreuaments que es trobarien durant el camí i uns certs graus, que serien els que introduirien a la brúixola perquè els indiques el camí que havien de seguir. Durant el camí també anaven realitzant una sèrie de proves dallò més divertides.


Finalment van arribar a Granyanella, a l’hora de dinar però no tenien els ingredients per cuinar, així que els van haver de buscar pel poble mitjançant un mapa en el qual estaven marcats els punts on es trobaven els diferents aliments. Van preparar el dinar, i en acabat van fer un parell de jocs per tot el poble.
A mitja tarda van continuar amb la ruta fins a arribar a Granyena, on els estaven esperant els caps. Allà van fer una revisió del trimestre i de tot el curs en general i per acabar van sopar en família.

VA SER UNA SORTIDA GENIAL PER ACABAR EL CURS AMB BON 
SABOR DE BOCA I AMB MOLTES GANES DE RUTA+CAMPAMENTS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada