dimarts, 26 de maig del 2015

I VA ARRIBAR EL CAU AL CARRER...

Aquest dissabte 23 de maig, als patis de la universitat, ens vam reunir una vuitantena d'infants, caps, ex-caps, mares, pares, germans... preparats per dinar i agafar forces. Així començava el cau al carrer, un dia destinat a fer conèixer a la resta de cerverins i cerverines i segarrencs i segarrenques, què fem durant el curs. 


Després de dinar vam fer una quina ben divertida i ens vam preparar per fer la GIMCANA! Des del més gran fins al més petit ens vam dividir en sis grups i vam omplir la plaça universitat de rialles i jocs: les cadires cooperatives, el samurai, les danses, el pictionari humà, entre d'altres; també vam fer un mural col·lectiu "El cau arrela valors a Cervera". i una dinàmica sobre les lleis escoltes. En la gimcana també hi van participar els infants i monitors de la Creu Roja de Cervera i els Llops i les Daines de Mollerussa. Al final vam concloure-ho tots junts guarnint un arbre amb flors i fulles amb missatges. 



Després de berenar els nens i les nenes es van quedar a la plaça Santa Anna amb l'animador Ferran Aixalà i una quants pares, mares, caps i ex-caps vam anar a l'Auditori a fer una taula oberta amb el Comissari General de Minyons, el padrí de la nostra demarcació i els nostres caps de demarcació sobre l'estat de salut del cau a Cervera: QUÈ HA SIGNIFICAT PER CERVERA EL CAU? QUÈ HA DE SIGNIFICAR EN UN FUTUR?

Aquí us deixem amb un recull de fotos d'aquest dia:


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada