divendres, 8 de maig del 2015



APROFITEM AQUESTS DIES TANT ASSENYALATS PER FER PALESA A LA NOSTRA CIUTAT, A LA NOSTRA COMARCA, AL PAER EN CAP DE CERVERA, A LES REGIDORES, ALS REGIDORS, ALS FUTURS CÀRRECS ELECTES A LA PAERIA, ... LA NOSTRA PREOCUPACIÓ PER L’ESTAT ACTUAL DEL PARC MUNICIPAL MAS DURAN.

NO DEIXIN MORIR EL PARC MUNICIPAL MAS DURAN!!!

Benvolgut Paer en Cap Ramon Royes, regidores i regidors i futurs càrrecs electes de la Paeria de Cervera,

des de l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera, amb seu social al Parc Mas Duran, els volem fer arribar la següent reflexió i proposta per tal de millorar un espai molt important de la ciutat de Cervera.
Des de fa ja més de 20 anys, l’AEiG Coll de les Savines realitza la seva funció educativa en el lleure d’infants i joves de la ciutat de Cervera, del propi municipi i en menys mesura de la comarca de la Segarra, en el Parc Municipal Mas Duran.
Aquest espai ja fa anys que està en decadència. Fa temps que se n’ha obviat la seva importància com a parc, com a zona de lleure, de passeig... sobretot des de la idea poc afortunada de col·locar-hi animals tancats.
Com a Agrupament, cada dissabte hi baixem per a realitzar la nostra activitat. Creiem que aquesta és important per la ciutat i per la seva gent; intentem educar als joves en valors i ajudar-los a que siguin persones actives davant les injustícies i crítiques amb la realitat que els envolta.
Partint d’aquesta base, i sent crítics amb la nostra realitat, des de l’Equip de Caps de l’AEiG Coll de les Savines els volem transmetre la nostra preocupació per l’actual estat del Parc Municipal Mas Duran. Aquest espai entenem que ha estat i està abandonat ja que des de fa anys no si fan actuacions importants, actuacions que per altra banda són improrrogables per la seguretat de la gent que hi vol passejar, fer activitats o simplement anar-hi a fer un berenar.
A primera vista podem veure les tanques verdes del parc trencades o mal subjectades, amb el perill que qualsevol persona, tant infants, joves o adults, hi puguin caure. Hi ha ferros  rovellats, papereres plenes d’escombraries,  falta de llum a les nits... i ara, a més a més, hi ha vandalisme alguns caps de setmana.
Nosaltres, com a entitat que gaudim del Parc Municipal, des de fa uns quants anys estem demanant que s’hi facin actuacions, ja que sinó, cada vegada perdrà més el seu encant i acabarà sent un espai degradat on ningú hi voldrà posar els peus.
Antics Caps d’Agrupament ja han anat a parlar amb la Paeria per demanar una adequació d’aquest espai, però normalment això sempre ha quedat en paraules al vent. Aquest any hi hem tornat, i ho hem fet amb una proposta ferma que, mitjançant aquest escrit, els fem arribar a tots vostès i a la població de Cervera. 
Estem farts que no se’ns escolti, i per aquesta raó demanem a tots vostès (Paer en Cap, regidores i regidors i futurs càrrecs electes) que de cara a la nova legislatura, que començarà aquest mateix maig/juny, es posin tots d’acord per aprovar un projecte per aquest espai potencialment bonic. Demanem un projecte de Parc Municipal de Cervera que no es canviï cada quatre anys, és a dir, consensuat per tots els partits polítics presents a la Paeria. Un parc per les cerverines i els cerverins, net, adequat, il·luminat i accessible per tothom.

Esperem que siguin generosos i no deixin morir el Parc Municipal Mas Duran.

Sempre a punt!

Equip de Caps de l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada