dimecres, 13 de maig del 2015

Primera Assemblea de Pares I Mares

L'any passat es van aprovar els estatuts de l'Agrupament Coll de les Savines amb molta il·lusió i esforç. En aquest document hi vam intentar plasmar idees i objectius que volíem al futur del nostre cau. I un d'ells era RECUPERAR LA RELACIÓ AMB ELS PARES I LES MARES.






Per això estem molt contents perquè aquest diumenge dia 10 de maig vam poder fer la PRIMERA ASSEMBLEA DE PARES I MARES, mecanisme introduït al nostre cau a partir dels nous estatuts. Durant tot el cap de setmana vam estar a la casa de colònies Món Seré de les Piles de Gaià fent la sortida d'Agrupament. Diumenge a les 11h els pares van anar arribant preparats per parlar de tres temes que des de l'equip de caps volíem transmetre'ls: l'estat del parc Mas Duran (espai on fem el cau dissabte rere dissabte), el cau al Carrer que farem el dia 23 de maig i l'acollida que farà Cervera el novembre del curs que ve de l'AGO (Assemblea General Ordinària) de Minyons. 
Després d'un intercanvi molt fructífer d'idees, opinions i informacions, l'Assemblea va acabar amb un pica-pica que els nens i nenes esperaven ansiosos. 




Des de l'equip de caps volem AGRAIR LA IMPLICACIÓ de tots els assistents per fer possible aquesta primera Assemblea de Pares i Mares de l'AEiG Coll de les Savines. Esperem que a partir d'aquí puguem fer-ne moltes més.




 MOLTES GRÀCIES!!!!! 
I ENS VEIEM EL 23 DE MAIG AL CAU AL CARRER!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada