dijous, 10 de maig del 2012

Festa del 40è

El passat dia 5 de maig l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera vam celebrar, en una diada especial, la festa del 40è aniversari.

Durant la tarda va tenir lloc una gimcana pels carrers del centre de Cervera, adreçada a totes les famílies que actualment estan dins l’entitat. A la gimcana també hi van participar els nens i nenes del casal de la Creu Roja de Cervera.  Seguidament vam berenar  tots junts i la colla infantil dels Diables de Cervera Carranquers i el grup de joves dels Bombollers van oferir-nos les seves actuacions per tal d’amenitzar la festa. Per últim, vam fer un sopar de germanor on hi estaven convidades totes aquelles persones vinculades al llarg d’aquests 40 anys a l’Agrupament, on la branca de Trucs va sortejar tres paneres de regal. Tot plegat va acabar amb un concert on hi van tocar dos grups cerverins (La Cruz de mi Vecino i Sekà Ska a Sac) i un grup del Bages (Kòdul), i on també hi van col·laborar els Diables Carranquers i els Bombollers.

Va ser un dia molt especial per totes aquelles persones que formem i han format part de l’Agrupament i alhora important per Cervera.



L’Agrupament agraeix la col·laboració de les dues entitats que van ajudar-nos a fer la festa més divertida i engrescadora i també a tots aquells comerços que van fer possible les tres paneres sortejades (Ada, Albareda, AMPA del Conservatori de Música de Cervera, Anna Maria, Armonía, Assemblea de Joves de Cervera, Bernaus Herbes, Bolsos Montse, Cal Duran, Cal Llobet, Carnisseria Guspí, Carnisseria Imma, Clenxa, Pastisseria Colom, Electro Plus, Esports Truga, Farmàcia Antonijuan, Gisel Joiers, Hiper 100 Estanc, Jaques, Jordi Prat Fotògraf, La Baguette, Les Voltes, Miret, Mobles Cervera, Mundijoc, Òptica Cervera, Òptica Riera, Panaderia Josep Valls, Pastisseria Agustí, Pastisseria Puig, Pastisseria Sangrà, R. Codina Joiers, Rellotgeria Puig, Restaurant Km. 520, Servi, Torocco, i Vins i Licors Carbonell).

MOLTES GRÀCIES!

Informació: El número premiat amb la panera que encara NO ha estat entregada és el següent: 5.123. Per recollir-la cal posar-se en contacte amb l’Agrupament a través de l’adreça colldelessavines@gmail.com, abans del 26 de maig.

3 comentaris:

  1. Ens ho vam passar molt bé, ara voldríem veure les fotos!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Estem en el procés de recollida de les fotos que tenim els caps, esperem poder-les penjar ben aviat!

    ResponElimina
  3. Ja en tenim unes quantes, ben aviat esperem tenir-les totes =)

    ResponElimina