dissabte, 19 de maig del 2012

Sortida al cim de la Gallina Pelada

En motiu del 40è aniversari de l’Agrupament Escolta i Guia “Coll de les Savines” de Cervera i del Centre Excursionista de la Segarra ambdues entitats farem conjuntament una sortida al cim de la Gallina Pelada, a la comarca del Berguedà i molt a prop dels pobles de Gòsol i Saldes, de poc més de 2300 metres d’alçada i de fàcil ascensió per a tothom amb una mínima preparació física.

La sortida serà en autocar des de Cervera. Ens trobarem a les 6.15 del matí per marxa puntualment a les 6.30 des l’estació de bus. Esmorzarem en arribar al punt de sortida, a la font de Freda. Tot seguit iniciarem la pujada cap al cim, on hi arribarem al cap de 2 hores o 2h.30’, on hi estarem una estona. Tornarem de nou cap al punt de sortida i dinarem. Havent dinat, cap a les 16.00 o 16.30 tornarem a Cervera, on hi arribarem al cap d’unes 2 hores de viatge.

Els interessats caldrà que us porteu l’esmorzar, una mica de menjar per la pujada i el dinar, així com el beure que necessiteu, ja que pel camí no hi ha aigua potable. Us recomanem dur una gorra pel sol, crema solar, un folre i cangur (depenent de la previsió de temps que hi hagi) i calçat apte per caminar per muntanya.

Per apuntar-vos heu de fer-ho a través dels correus següents, fins el dimecres dia 30 de maig al vespre.
-          colldelessavines@gmail.com
-          ces@ces.cat
El preu de l’autocar és de 5 euros per persona i es pagarà al mateix dia de la sortida. Us recordem a tots els del cau que els menors han d'anar acompanyats d'un adult que se'n faci responsable, i si no és així ens ho feu saber i us enviarem un full d'autorització.

Si teniu qualsevol dubte podeu trucar al 696 343 312 (telèfon del Centre Excursionista) i us ho resoldrem.

Us hi esperem a tots....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada