dimecres, 2 de maig del 2012

JA TENIM AQUÍ LA FESTA DE CELEBRACIÓ DELS 40 ANYS DE L'AGRUPAMENT!

Ara sí! Ja ha arribat el gran dia que tots esperàvem, tirarem la casa per la finestra perquè el dissabte 5 de maig celebrarem la gran festa dels 40 anys de l'Agrupament!!!


Començarem amb una gran gimcana familiar i popular pel centre de Cervera, amb els nens/es i pares/mares del cau, també amb l'Esplai de la Creu Roja, i si els Antics us animeu, sereu també benvinguts! El punt de partida de la gimcana serà la Universitat, a les 17h. Un cop finalitzada tindrem l'actuació de la colla infantil dels Bombollers de Cervera i de les Joventuts Carranqueres.



A les 21h. farem un sopar de germanor tots els caps, nens/es i Antics que vulguin compartir aquest aniversari amb nosaltres. Serà als patis de la Universitat. No us oblideu de comprar els tiquets abans i de portar el foulard!

Després del sopar i abans del primer concert la branca de trucs sortejarà tres paneres, que han estat possibles gràcies a la col·laboració dels comerços cerverins:


Ada Carnisseria Imma Jordi Prat Fotògraf Pastisseria Agustí
Albareda Clenxa  La Baguette Pastisseria Puig
Anna Maria Colom Les Voltes Pastisseria Sangrà
Armonía Electro Plus Miret R. Codina Joiers
Bernaus Herbes  Esports Truga Mobles Cervera Rellotgeria Puig
Bolsos Montse Farmàcia Antonijuan Mundijoc Restaurant Km. 520
Cal Duran Gisel Joiers Òptica Cervera Servi
Cal Llobet Hiper 100 Estanc Òptica Riera Torocco
Carnisseria Guspí Jaques Panaderia Josep Valls Vins i licors Carbonell




Finalment, per acabar la festa, tindrem un concert, obert a tothom qui vulgui acompanyar-nos (entrada gratuïta). El primer grup que tocarà serà La Cruz de mi Vecino a les 23.30h. A continuació tindrem la col·laboració dels Bombollers de Cervera, que a ritme de batucada ens faran més curta l'espera de Sekà-Ska a Sac, a la 1 de la matinada. I abans de Kòdul (a les 2.30h.) tindrem l'actuació dels Diables de Cervera Carranquers.


Moltes gràcies a tothom!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada