dijous, 4 de desembre del 2014



SORTIDA POTES TENDRES



El passat cap de setmana, 29 i 30 de Novembre,  la branca de Potes Tendres va fer la primera sortida del curs a Bellpuig i es van quedar a dormir al cau de l’AEiG Ramon Folch. Tot i que el temps els va fer la guitza durant tota la sortida, en fan un balanç molt positiu!
Van anar de Cervera a Bellpuig amb el tren i el trajecte va ser molt divertit. Quan el tren els va deixar al seu destí, van anar a buscar el cau i hi van deixar les maletes.  Donat que la majoria dels nens i nenes s’estrenen en l’escoltisme, la primera activitat que van fer va ser crear la maleta ideal: vam dibuixar una súper maleta i entre tots anaven col·locant el què creien que caldria portar tot col·locar-ho al lloc corresponent, d’aquesta manera aprendran a fer millor la maleta per les pròximes sortides i per quan marxin de campaments. Van fer altres activitats i jocs lliures com el pio contacto, joc de les estàtues, etc.. fins l’hora de dinar.
A la tarda, continuava plovent. Van intentar fer Crêpes, ja que el nostre amic en Duran es troba a París i és el seu berenar preferit, però no els hi van sortir i van acabar berenant pa amb xocolata que també és molt bo! També van fer una hora de cau conjunt amb els Castors de Bellpuig, van fer algun joc de coneixença i un futbolí humà! Van riure molt!!!
Abans de sopar, els nostres potes tendres van fer dos representacions teatrals terrorífiques amb disfresses i tot, que van enregistrar en vídeo i veuran en algun dels pròxims caus.
Desprès d’haver sopat, van preparar aïllants, sacs i pijames. Quan tots van estar canviats els nens i nenes van delitar als caps amb un “passe” de  models molt original. La jornada havia estat dura i es van adormir en un no res.
El diumenge es van despertar  ben d’hora, ben d’hora. Van esmorzar, preparar les maletes i van tornar a l’estació de tren. Aquest cop els pares els esperaven per tornar en cotxe. Entre abraçades i petons van acabar aquesta excursió.
En resum, van jugar, ballar, cridar, cantar, divertir-se... la pluja no els va parar! Esperen amb moltes ganes la propera sortida!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada