dimarts, 30 de desembre del 2014

QUE FAN ELS CAPS DURANT LES VACANCES...?

Tot i les vacances nadalenques els caps de l’AEiG Coll de les Savines continuen treballant perquè dissabte rere dissabte tot estigui preparat, treballat, ... i revisat de la millor manera possible!!


Així doncs ahir es va dur a terme la 2a Assemblea Ordinària del curs 2014-2015. Els caps es van trobar a les 9:00h del matí al cau i després d’un bon cafè van començar l’assemblea. Calia revisar tot el que havia passat aquest trimestre, tant a nivell de branques com d’agrupament. Un cop revisat calia començar a pensar  i organitzar el 2n trimestre.
A les 15:00h amb l’assemblea acabada vam anar a dinar tots junts. Desprès d’un matí tant intens era necessari agafar forces!!


A la tarda vam estar acompanyats per l’animador de la fe de la Demarcació de Tarragona, el Jaume Agustí Baldirà. Ens va preparar una xerrada molt interessant sobre el procés d’unió de les tres associacions catalanes d’escoltisme i guiatge (Minyons Escoltes i Guies, Escoltes Catalans i Acció Escolta) la FCEG.

 Aquesta xerrada pretenia animar i motivar als caps del nostre agrupament a assistir a l’Assemblea General Extraordinària (AGE) que tindrà lloc el dia 8 de febrer, on es decidirà si es continua o no amb el procés d’unió de les associacions.




Volem donar les gràcies al Jaume, per haver-nos preparat la magnífica xerrada d’ahir a la tarda i intentar fer-nos partícips d’aquest procés. També volem agrair l'assistència al Lluc, cap de la nostra demarcació i padrí del nostre agrupament.






Aprofitem la noticia per informar-vos, que per assemblea hem canviat la sortida d'agrupament ja que la setmana anterior hi havia Garbes (trobada de tots els nens i nenes de la mateixa branca (cada branca en una població) de la Demarcació Nord-Occidental). Passa a ser el cap de setmana del 9 i 10 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada