dijous, 4 de desembre del 2014

SORTIDA DE LLOPS I DAINES


Els dies 29 i 30 de novembre, la branca de Llops i Daines van fer la primera sortida de branca a Montfalcó Murallat.

Encara que el temps no va acompanyar gaire, s'ho van passar d'allò més bé!

Quan van arribar a Montfalcó, van anar a veure el local que els hi havien deixat. Van deixar-hi les motxilles i.....SORPRESA!!! Van aparèixer dos indis d'una tribu, es deien Matukake i Tanish. Els hi van explicar com vivien en aquell poble i que estaven molt preocupats perquè hi havia una serp negra allà al costat. Així que els llops i les daines van decidir anar-la a veure i aprofitar per veure el poble, tot esmorzant. El poble és molt bonic, els hi va agradar molt!!

Després d'esmorzar van realitzar una gimcana, però a causa de la pluja no van poder acabar-la. Com que plovia a bots i barrals van continuar fent jocs dins del local.

Havent dinat, van aprofitar el bon temps per fer joc lliure pel poble. Després van fer un taller de disfresses dels indis que havien conegut. Estaven preciosos!!

Després d'aquest dia tant intens i fred era l'hora d'esmorzar; sopa calenta i pa amb tomàquet i embotit. Van fer el joc de nit, i cap a dormir!

Diumenge al matí és van aixecar aviat, van esmorzar i cap a caminar. Quan van tornar ja faltava poc perquè vinguessin els pares i mares. Van aprofitar per tornar a cantar la cançó que els van ensenyar el Matukake i el Tanish i van jugar al samurai.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada