dimarts, 9 de desembre del 2014



SORTIDA PIONERS I CARAVEL·LES


El passat cap de setmana, 6 i 7 de Desembre, la branca de Pioners i Caravel·les va fer la primera sortida del curs a Palau on es van quedar a dormir a l’AEiG Lo Merlet. Tot i que el fred va ser important i faltaven molts pioners i caravel·les s’ho van passar mooolt i mooolt bé!!!
Van anar de Cervera a Mollerussa amb el tren tot fent una activitat sobre les experiències viscudes al cau durant els anys anteriors. Quan el tren va arribar a Mollerussa van agafar maletes i van continuar a peu el viatge fins a Palau. 
Quan van arribar van deixar les maletes al cau i es van trobar amb totes les caravel·les de Lo Merlet. Primer van fer jocs de coneixença, preparats pel nostre cau. Desprès van fer una descoberta, en diferents grups, preparada per l’agrupament de Palau.
Un cop finalitzades les activitats conjuntes van tancar l’activitat del tren tot comentant-ho i reflexionant amb els diferents grups. Després d’això van dinar.
Després de l’àpat, els pioners i caravel·les, van rebre la visita dels productors de “Gipsi Production” que van valorar les seves qualitats per realitzar un curtmetratge. Després d’un càsting molt dur van començar les gravacions! Abans però van preparar l’atretzo, perfeccionar el diàleg i buscar el lloc adequat per cada escena.

 

Van acabar de gravar abans de sopar. Queden algunes escenes però desprès de treballar-hi tota la tarda ja estaven cansats. Vam fer una sopa ben calenta i un bon plat d’enciam, patates i salsitxes. Calia agafar energia pel joc de nit!
Tot i la nit gèlida, els pioners i caravel·les van fer un joc de nit per Palau. Al acabar van estar parlant una estona dins el cau per entrar en calor i a dormir. El dia havia estat intens i calia descansar!


El diumenge es van despertar, van esmorzar, preparar les maletes i van netejar el cau. A les 12h venien els pares i calia tenir-ho tot llest!
Esperen amb moltes ganes la propera sortida on conten amb tots els pioners i caravel·les!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada